Условия за ползване и отказ от поемане на отговорност

Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия за използване преди да използвате Кръводарител.com. Тези общи условия представляват ДОГОВОР между Вас – ПОТРЕБИТЕЛИТЕ и нас СОБСТВЕНИЦИТЕ на Кръводарител.com (фирма “Сметало” ЕООД), с който получавате правото да използвате услугите на Кръводарител.com за лични и нетърговски цели при спазване на условията по-долу.

Чрез достъпа до (зареждането) на Кръводарител.com, Вие се съгласявате да бъдете обвързан от настоящите общи условия и всички последващи промени в тях, както и се задължавате да ги спазвате. В случай, че не сте съгласни с всички общи условия по-долу, моля не използвайте този сайт.

  1. Регистрацията в тази страница с профил като “Кръводарител” е напълно безплатна и дава на потребителите пълен достъп до профилите на всички други потребители с профил “Кръводарител”.
  2. Регистрирайки се като потребител с профил “Кръводарител” Ви се съгласявате Вашите данни за контакт, кръвната Ви група, както и други лични данни подпомагащи целта на страницата да бъдат публикувани на профила Ви с цел да даде възможност на други потребители да се свържат с Вас с цел да помогнете като кръводарител
  3. Вашите данни ще бъдат достъпни само за други регистрирани потребители. Лица, които не са се регистрирали като “Кръводарител” няма да могат да видят Вашите данни.
  4. При публикуване на недостоверни данни си запазваме правото да изтрием Вашият профил, безвъзвратно.
  5. Изтриване на потребителски акаунт по искане на потребителя е възможно само по заявка от него, но не по-рано от една година от датата на регистрация. Изключение може да се направи само при наличие на проблеми от здравословен характер, които не позволяват на потребителя да бъде кръвен донор. Това трябва да бъде документално доказуемо.
  6. Ние не носим отговорност за публикуване на неверни или непълни данни в системата. Декларираме, че се опитваме да се борим с подобни опити за измама и се стараем да ги ограничим до минимум, но Ви предупреждаваме, че наличието на опити за измама са възможни.
  7. Ще използваме всички налични методи да разобличим недействителните профили, както и лица регистрирали се само за да извлекат полза от страницата, без желание да помогнат на други лица в нужда. Разчитаме и на вас и се надяваме да ни сигнализирате при съмнение за нарушение на настоящите общи условия и целите на сайта.
  8. Забранява се търгуването с кръв и всякакви други човешки течности и органи. Забранява се и предлагането на парични суми за кръводаряване. При наличие на нарушение на тази точка, профилът на нарушителя ще бъде изтрит, като следствие може да бъда ограничен и достъпа му до сайта.
  9. Имате право да публикувате Ваш зов за помощ, само ако сте регистриран, като “Кръводарител”. Информация за това как да публикувате обявата си можете да намерите тук.
  10. Запазваме си правото да променяме и допълваме тези общи условия, без да уведомяваме лично потребителите на страницата.