Facebook кампания за популяризиране на Кръводарител.com

От началото на месец август стартираме кампания за привличане на нови членове в сайта Кръводарител.com. За да може мрежата от кръводарители да бъде наистина ефективна трябва да има много регистрирани кръводарители. Точно това ще бъде целта ни през първите 15 дни на следващия месец. Мотото на кампанията е Да се регистрираме в kravodaritel.com = да спасим живот.

Разбира се, без помощта наFacebook кампания за популяризиране на Кръводарител.comвсички Вас кампанията е немислима. Именно чрез Вас и Вашите приятели в най-популярната социална мрежа Facebook се надяваме да достигнем до повече хора, които да се регистрират безплатно в нашата база данни за кръводарители. Този акт им гарантира свободен достъп до всички данни в системата. Само регистрирани потребители могат да получат такъв достъп до другите кръводарители.

В края на кампанията официално ще излезем от Beta периода, в който сме сега. След година и половина тестове и разработване вече се вижда ясно датата, на която страницата ще стартира официално и пълноценно.