ЦЕЛТА НА ТОЗИ САЙТ Е ДА ПОМАГА САМО НА ПОМАГАЩИТЕ!!!

Останалите нямат място тук.

По правило и съгласно Общите условия на сайта, изтриването на прифили в сайта не се допуска. Предполагам, че ще има много недоволни от този факт, но ще се опитам да обясня мотивите си.

В началото

В началото на съществуването на сайта, близо две години, опцията за изтриване на профила от сайта беше активна. През това време се наблюдаваше следната активност при почти всички регистрирани: Регистрация – Търсене на дарители – Изтриване на профила, веднага след като работата е свършена. Това беше статистиката за почти 80% от регистрациите. Какво говори това??? Хората искат само на тях да им бъде помогнато, но не желаят да помагат.

Именно за да се опитаме да се преборим с тази консуматорска нагласа, премахнахме възможността да се изтрива профил.

Какъв беше ефекта?

  1. Броят на регистрациите рязко започна да се повишава.
  2. С нарастването на броя на регистрираните потребители се повиши и възможността на сайта да помага на хора в нужда.
  3. С нарастването на възможността на сайта да помага на хората се повиши и неговата популярност, сред нуждаещите се. Така пък се генерират още нови потенциални кръводарители.

Все пак, изтриването на профили е възможно

Има случаи, в които изтриването на профил в Кръводарител.com е възможно. Има случаи, в които трайна промяна в здравословното състояние на човек не му позволява да кръводарява. Има и други ужавителни причини, поради което сме изтривали и ще изтриваме профили. Ние уважаваме това. Всек, който смята, че има основателна причина профилът му в този сайт да бъде изтрит, моля да Пише във формата за контакт. В обяснението да изложи фактите, поради които смята, че профилът му подлежи на изтриване.

Обаче?

Обаче, българинът винагсе опитва да прецака и надхитри системата. Дори и тя да е с такава благородна кауза. „Защо точно аз трябва да дарявам? Други балъци няма ли?„. Какво ли не сме виждали в сайта. Публикуване на фалшиви телефонни номера, регистрации от името на друг човек, който си няма и представа, че е регистриран, опити за неоторизиран достъп до ограничената информация… Всичко. Само и само да извлечем полза, без да сме полезни и ние.

Винаги ще продължаваме да се борим с тази консуматорска нагласа и да блокираме достъпа до сайта, на такива потребители.

Искрено се надявам точно тези да нямат повод повече да търсят кръв, но ако все пак им се наложи – тази „врата“ ще бъде завинаги затворена за тях. Списъкът ни с такива потребители е голям. И ако кажа, че и сега в сайта няма такива потребители ще излъжа. Но няма да ви излъжа, ако ви кажа, че няма да спрем да се противопоставяме на това.

В случай, че попаднем на профил със съмнителни данни старателно и подробно проверяваме потребителите. Същото се отнася и за тези, които искат да бъдат изтрити.

Ако сте свидетели или сте забелязали профили на лица, които злоупотребяват или редовно не могат да кръводаряват, моля да ни пишете.

ЦЕЛТА НА ТОЗИ САЙТ Е ДА ПОМАГА САМО НА ПОМАГАЩИТЕ!!!

Останалите нямат място тук.