Кръводарител.com е спасен. Благодаря!

Без вас днес нямаше да има kravodaritel.com. 

кръводарител е спасенПотребител на сайта, който намери кръводарител за свой близък се свърза с мен (може би преди около 3 месеца) и поиска да подпомогне работата на сайта. Уведомих го, че в момента най-добрия начин да помогне на сайта е да заплати изтичащото домейн име или част от сумата. Дадох банкова сметка на хостинг компанията и всичко приключи. След когато домейна изтече се свързах с него – отговор не дойде. Малко след това ми се роди втори син и ангажиментите ме завъртяха. Така скоро домейна влезе в наказателен период.

Тук дойде и колебанието ми… Дали да не изоставя проекта кръводарител.com? Колебанията ми спряха, когато няколко души ме попитаха отново за донори и защо сайта не работи. Оставаше малко време до окончателното изтриване на домейна.

Реших да направя кампания във Facebook за набиране на малката, но непосилна за мен сума от 173 лв. Разработвам и поддържам сайта кръводарител.com съвсем доброволно и наистина тази дребна за някои сума щеше да ми тежи.

Резултатите надхвърлиха многократно очакванията ми. Само за половин ден бе събрана близо три пъти по-голяма сума от търсената. В благодарение на Вас домейнът вече е платен за 10 години напред. И всичко това – за НЯКОЛКО ЧАСА. Не може да не спомена и дарителите:

БРАЙТ МАРКЕТИНГ РИСЪРЧ BGN 169.00
Мариета Шопниколова и IVAYLO YULIEV PASTUHOV BGN 30.00
ATANAS EMILIANOV PANOV BGN 10.00
АНДРИАН ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ И ПРИЯТЕЛИ BGN 42.00
МАРИЯ ДИМИТРОВА ВЪЛЧЕВА-ТОШЕВА BGN 10.00
НИКОЛАЙ ВАЛЕРИЕВ БЕЛЧЕВ BGN 20.00
МИЛЕНА ЦВЕТАНОВА ИВАНОВА BGN 50.00
ЗЛАТОМИР ГЕОРГИЕВ BGN 20.00
ВИКТОР ИВАНОВ ДОНЧЕВ BGN 70.00
ПЕТЪР АЛЕКСАНДРОВ МЕЧЕНОВ BGN 10.00

Предлатих домейна за максималното възможно време. Благодаря на всички донори. Моля се никога да не се налага да използвате страницата, за която дадохте пари. Не знам как да изкажа благодарността и радостта си.